Categorie archief: Talenttour team

marieke

Marieke van de Weg

Regio’s: Ermelo, Harderwijk & Randmeren, Apeldoorn

Ik ben Marieke van de Weg, eigenaar en oprichter van Talenttour. Sinds 1993 werk ik met en begeleid ik jongeren. Vroeger als docent techniek en leerlingbegeleider. Sinds 2011 help ik met Talenttour jongeren bij het maken van de juiste studiekeuze. Zowel individueel als in groepen. Ook werk ik regelmatig als trainer/ coach op scholen vanuit Talenttour.

Lees verder

anke-dijkstra_foto_talenttour-coach_2

Anke Dijkstra

Regio: Utrecht

Mijn naam is Anke Dijkstra (1974). Na mijn studie Culturele Antropologie ben ik in verschillende bedrijven en functies werkzaam geweest, maar steeds was het het niet “helemaal” en werden dingen snel een kunstje. Ik miste echte passie en drive en ben voor mezelf uit gaan zoeken wat ik nu echt leuk vind, wat echt bij me past en waar ik energie van krijg.

Lees verder

sandra

Sandra Eenhoorn

Regio: Nijmegen / Elst

Als moeder van 3 tienerdochters en ouderraadslid heb ik gemerkt hoe belangrijk goede begeleiding bij je studiekeuze is. Dit was voor mij een belangrijke motivatie om betrokken te raken bij een dagbesteding voor vroegtijdige schoolverlaters. Tijdens dit traject help ik jongeren op zoek te gaan naar zichzelf en ze de veiligheid te bieden om dit aan te gaan.

Lees verder

freek

Freek de Vreede

Regio: Goeree Overflakkee, Voorne Putten, Hoeks waard, Schouwen Duiveland

Als eigenaar van een bureau voor huiswerkbegeleiding en bijles kom ik veel jongeren tegen die worstelen. Vaak heeft dit te maken met motivatieproblemen of het plannen van de vervolgopleiding.

Wanneer jongeren ontdekken wie ze zijn en waar ze naar toe willen, worden de schoolprestaties vaak ook beter.
Lees verder

doreene

Doreene van Zoelen

Regio: Flevoland

Na jaren in de gezondheidszorg te hebben gewerkt, ben ik mij gaan specialiseren in het coachen van kinderen, tieners en jongeren.

Wat mij boeit, is de kracht in kinderen en jongeren om te kijken naar hun eigen toekomst. Dat ze door de mogelijkheden die geboden worden beter naar zichzelf kunnen kijken. Zo kunnen ze keuzes maken gebaseerd op wie ze zijn , maar vooral wat ze willen en wat er echt bij ze past.

Lees verder