Studiekeuze coach worden

Wij zoeken studiekeuzecoaches!

 • Werk jij op het gebied van studie- en loopbaankeuzes en ben je het zat om alleen te werken?
 • Zoek je een mooi concept om mee aan de slag te gaan?
 • Vind je het spannend of lukt het niet om als eenpitter door het leven te gaan?
 • Zou je graag willen samenwerken met een fijne groep mensen?
 • Ben je op zoek naar een uniek maar bewezen programma?

Vanwege uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar bevlogen mensen die met het prachtige Talenttour programma jongeren in heel Nederland helpen mooie stappen richting hun toekomst te zetten.  Coaches die ook zelf willen groeien en leren van elkaar. En die anderen in beweging willen en kunnen zetten op weg naar een mooie toekomst.

Mijn filosofie is dat iedereen op een andere wijze dingen leert. Daarom ben ik altijd aan het zoeken hoe iemand het beste leert en wat hem of haar motiveert.Marieke van de Weg

Talenttour groepscoaching_2 rz

Bij Talenttour geloven we niet in beroepskeuze testen. Onze filosofie is dat je eerst jezelf goed moet kennen om een goede keuze voor een studie te kunnen maken. Dat bereiken we door individueel of in een groep met jongeren aan de slag te gaan met het programma van Talenttour. De opdrachten richten zich op wie iemand is, wat zijn/haar kwaliteiten, passies en talenten zijn. Daarbij zetten we ons eigen netwerk en dat van de jongeren in om een zo compleet mogelijk beeld te krijgen van wat bij de jongere past en wat de studie- en banenmarkt te bieden heeft.

Als gecertificeerd Talenttour-coach begeleid je jongeren die binnen jouw regio woonachtig zijn, maar heb je in heel Nederland een netwerk van professionals die met hetzelfde programma werken en die je waar nodig kunt consulteren.

Herken jij jezelf hierin?

 • hebt in je loopbaan ruime ervaring opgedaan in de richting van loopbaan-/ studiekeuzecoach. Bijvoorbeeld als docent LOB, decaan of HR
 • Je bent zelfstandig ondernemer of je wilt dit worden
 • Je houdt ervan mensen te helpen meer zelfinzicht te krijgen
 • Je bent toekomstgericht
 • Je bent bijvoorbeeld al studiekeuzebegeleider/decaan/HR-er of loopbaancoach
 • Je kunt in gesprek de diepte in (zonder dat het opvalt en therapeutisch lijkt)

Dan zijn we misschien wel op zoek naar jou, want….

Wij zoeken studiekeuzecoaches!

Wat wij bieden

Wij bieden het eerste jaar een zesdaagse training tot gecertificeerd Talenttour-coach. Je kunt met dit certificaat zelfstandig de regio waar jij bent aangesteld bedienen onder de vlag van Talenttour. Ook kun je rekenen op een team van gemotiveerde en bevlogen mede-coaches, die van en met elkaar willen blijven leren. Er is een exclusieve community, waardoor je ieder moment een collega kunt bereiken voor overleg.

We organiseren diverse deskundigheidsbevorderingsdagen per jaar, waar we met elkaar diverse thema’s behandelen. Je krijgt visitekaartjes, flyers, briefpapier en overige benodigdheden conform de professionele huisstijl van Talenttour en de nodige ondersteuning in marketing.

Talenttour presentatie

Kosten

Je investering om gecertificeerd Talenttour coach te worden is €2.997,- per jaar. Hierin zitten alle bovenstaande diensten en materialen inbegrepen.

In een programma van 6 dagen leer ik je alle ins en outs om op een succesvolle manier gecertificeerd Talenttour coach te worden.

 • 15 september 2017: Voorstellen + start Talenttour Methode
 • 22 september 2017: Talenttour methode deel 2
 • 29 september 2017: Talenttour methode deel 3
 • 6 oktober 2017: Opleidingen ontdekken
 • 13 oktober 2017: Marketing Talenttour
 • 3 november 2017: Presentatie coaches + certificering

Tijdens deze opleidingsdagen start er een uitgebreide Facebookcampagne om te zorgen dat je zo snel mogelijk met Talenttour aan de slag kunt.

Daarnaast zijn er vanaf het tweede jaar diverse professionaliseringsdagen waarvan er minimaal 4 gevolgd moeten worden. Dit zijn dagen waarin we als team aan de slag gaan onszelf te verbeteren. De onderwerpen van die dagen bepalen we in overleg.

Extra’s

Maandelijks zal ik een Q&A webinar of skypesessie geven, zodat je elke vraag die op je lippen brandt kan stellen. Hier kan je bijvoorbeeld een casus met me bespreken.

Ook hebben we een WhatsApp-groep waar we met elkaar op een snelle manier in contact kunnen komen. Zo is er altijd wel iemand beschikbaar om een vraag of opmerking snel te beantwoorden

Reageren

Ben je enthousiast geworden? Neem dan contact op met Marieke (marieke@talenttour.nl) voor meer informatie!
Graag zien we een motivatie waarom Talenttour bij jou past en een cv of link naar je LinkedIn pagina.
Wie weet, tot snel!

Talent_coach_moodboard_1 rz