Regio: Utrecht

Mijn naam is Anke Dijkstra (1974). Na mijn studie Culturele Antropologie ben ik in verschillende bedrijven en functies werkzaam geweest, maar steeds was het het niet “helemaal” en werden dingen snel een kunstje. Ik miste echte passie en drive en ben voor mezelf uit gaan zoeken wat ik nu echt leuk vind, wat echt bij me past en waar ik energie van krijg.

Ik ben erachter gekomen dat ik geen functie ambieer, maar mijn mandje wil vullen met verschillende leuke, inspirerende activiteiten welke gericht zijn op positiviteit, energie, groei en mens en wereld een beetje beter maken. Omdat ik ervan overtuigd ben dat mensen het meest gemotiveerd zijn en het beste presteren als ze doen wat intrinsiek bij hen past, begeleid ik mensen met het ontdekken van hun talenten.

Mijn focus ligt op jongeren, omdat zij betere studiekeuzes kunnen maken als ze weten wie ze zijn en wat hen drijft. Ik vind het mooi om hier een bijdrage aan te leveren en hen te begeleiden naar een mooie toekomst die ze zelf kiezen op basis van wat ze echt willen.
Naast mijn werk als talentcoach, werk ik 3,5 dag als HR adviseur bij de Nationale Politie.

Ik woon in Utrecht en in mijn vrije tijd hou ik van leuke en gezellige dingen ondernemen met vrienden en maak ik graag regelmatig mooie trips en reizen.