Regio: Flevoland

Na jaren in de gezondheidszorg te hebben gewerkt, ben ik mij gaan specialiseren in het coachen van kinderen, tieners en jongeren.

Wat mij boeit, is de kracht in kinderen en jongeren om te kijken naar hun eigen toekomst. Dat ze door de mogelijkheden die geboden worden beter naar zichzelf kunnen kijken. Zo kunnen ze keuzes maken gebaseerd op wie ze zijn , maar vooral wat ze willen en wat er echt bij ze past.

Wat mij motiveert is de onbevangenheid, die ook jongeren nog hebben en de onzekerheid waar ze in leven. En dan keuzes voor de toekomst moeten maken, dat is nogal wat. Ik vind het geweldig om te zien hoe jongeren in een korte periode kunnen groeien in zelfvertrouwen en zichzelf ontdekken in wat ze kunnen en willen.

In mijn vrije tijd ben ik moeder van 3 kinderen en ben veel buiten te vinden met de hond. Wandelen in het bos en langs het strand. Maar ook schilderen, muziek luisteren en creatief bezig zijn, vind ik erg leuk. Verder ben ik een spontane, humoristische doorzetter die niet voor 1 gat te vangen is. Altijd op zoek naar de mogelijkheden om verder te komen.