Regio: Gouda

Ik ben Marjan van Leeuwen, een enthousiast, positief en vrolijk mens met ongekende mogelijkheden op het gebied van zelfontwikkeling, persoonlijke groei en professionele ontwikkeling. Ik geloof in ieder mens, ik zie mogelijkheden en sluit me bij je aan. Werken vanuit je krachten en kwaliteiten is de basis om te gaan werken aan je ontwikkeling.

Als coach van kinderen, jongeren én volwassenen voel ik mij als een vis in het water. Ik geniet ervan om mensen te helpen zoeken naar wie ze zijn, wat ze willen en hoe ze hun ontwikkeling vorm gaan geven. Mijn kracht ligt in het aansluiten bij de ander, zonder oordeel en met veel plezier gaan we samen op pad.

Alles wat ik doe, doe ik vanuit mijn Passie, mijn innerlijke blije bron. Werken vanuit je passie begint bij het ontdekken daarvan. Talenttour is daar een heel goed instrument voor. Ik ben reuze blij dat ik daar bij ben aangesloten. Mijn eigen zoektocht naar mijn passie was lang, ingewikkeld en alleen. De drive om samen op zoek te gaan naar ieders passie is daar geboren.

Ik woon in Zevenhuizen op een boerderij met beesten en een grote tuin. In mijn oude kloffie lekker buiten aan het werk, daar word ik rustig van. Door mijn hoogsensitiviteit, blijdschap en enthousiasme kan ik enorm energiek zijn. Dit is mijn kracht in het coachen, maar ik moet ook een keertje “uit”.

Een blije groet,
Marjan van Leeuwen

Locatie Gouda:
Knibbelweg 93 (locatie in overleg, diverse mogelijkheden)
2761 JC Zevenhuizen (ZH)
marjan@talenttour.nl
Tel. 06-39108365