Regio: Arnhem

Ik ben Stefanie Jongeling en in augustus 2015 heb ik de opleiding Leerkracht Basisonderwijs afgerond en ben ik gaan werken als invalleerkracht op verschillende basisscholen in Deventer en Apeldoorn.
Door mijn afwisselende werk heeft de nadruk van mijn onderwijs veelal op een goed en veilig pedagogisch klimaat gelegen. Hierdoor realiseerde ik me dat ik een grote interesse heb voor het welzijn en de ontwikkeling van een individu, met name een kind of jongere.

Ik besloot een opleiding tot kind- en jeugdcoach te volgen, zodat ik deze groep mensen meer kennis en diepgang kan brengen ten opzicht van hun zelfbewust zijn en sociaal- emotionele ontwikkeling.

In mijn werk als coach leg ik de nadruk bij het vinden van intrinsieke motivatie en stellen van doelen. Wat drijft iemand echt, wat maakt iemand blij en waar wordt iemand nu echt gelukkig van. Zo kunnen we allemaal worden wie we in essentie zijn.

Mijn essentie is mijn positieve houding, mijn vermogen om te kunnen genieten en mijn creatief probleemoplossend vermogen!

Groetjes,
Stefanie Jongeling

Locatie Arnhem
Eindhovensingel 146
6844 CP Arnhem
stefanie@talenttour.nl
Tel. 06-25138153