Talenttour online

Beroeps- en studiekeuze ondersteuning waar en wanneer je maar wilt!

Het is ontzettend belangrijk te weten wat je wil, wat je kunt en wat de wereld je kan bieden. Vaak is het ontzettend lastig om te bedenken welke richting je op wil en daarom help ik je met je studiekeuze. Een goede keuze kan uiteindelijk veel tijd (en geld!) schelen.

De online training: ‘Maak de juiste studiekeuze!’ kan je volgen waar en wanneer jij maar wilt. Je krijgt toegang tot de online leeromgeving en kunt de opdrachten uitvoeren wanneer het jou uitkomt.

In de online leeromgeving vind je opdrachten welke voorzien zijn van een filmpje waarin je duidelijk uitleg krijgt over wat de bedoeling is van de opdracht.  Daarna ga je met de opdracht aan de slag. Als je het klaar hebt, kun je de les op ‘Markeer als geleerd’ zetten en kun je door naar de volgende les.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Heb je extra hulp nodig van een van de Talenttour coaches? Stuur me een berichtje (marieke@talenttour.nl) en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Het voordeel van het online programma is dat je de opdrachten kan doen wanneer en waar jij maar wilt. Je hoeft niet te reizen of je vast te leggen aan een bepaalde tijd.


Praktische informatie:

De kosten voor het online programma zijn €197,-.
Hiervoor krijg je 10 verschillende opdrachten, duidelijke instructiefilmpjes bij elke opdracht, een persoonlijkheidstest (Disc) en 2 bonussen!

Wil je meer weten?

 

Heb je nog vragen? Neem even contact met me op.
Mail: marieke@talenttour.nl
Telefoonnummer: 06-3033 7725

Wil je eerst nog iets vragen of heb je meer informatie nodig? Stuur ons dan een e-mail.

* =verplicht veld

 


Talenttour groepstraining

 

Individuele begeleiding