Talenttour online

Beroeps- en studiekeuze ondersteuning waar en wanneer je maar wilt!

Het is ontzettend belangrijk te weten wat je wil, wat je kunt en wat de wereld je kan bieden. Vaak is het ontzettend lastig om te bedenken welke richting je op wil en daarom help ik je met je studiekeuze. Een goede keuze kan uiteindelijk veel tijd (en geld!) schelen.

De online training kan je volgen waar en wanneer jij maar wilt. Je krijgt om de 4 dagen een opdracht toegestuurd. Bij deze opdracht zit ook een filmpje waarin je duidelijk uitleg krijgt wat de bedoeling is van de opdracht. Daarna ga je met de opdracht aan de slag. Als je het klaar hebt, zet je het ingevulde opdrachtformulier weer terug in onze gedeelde dropbox. Ik kan de opdracht dan bekijken.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tussen de opdrachten door hebben we een persoonlijk gesprek. Dit kan live zijn bij mij op kantoor. Of we Skypen. Het kan allebei. In dit gesprek gaan we ons al richten op jouw vervolgstudie.
We sluiten je traject ook af met een persoonlijk gesprek. Zodat we zeker weten welke studie jij gaat doen het komende jaar.

Het voordeel van het online programma is dat je de opdrachten kan doen wanneer en waar jij maar wilt. Je hoeft niet te reizen of je vast te leggen aan een bepaalde tijd. De twee gesprekken plannen we natuurlijk wel in. Maar verder bepaal jij wanneer je ermee bezig gaat.


Praktische informatie:

De kosten voor het online programma zijn €397,-.
Hiervoor krijg je 9 verschillende opdrachten, duidelijke instructiefilmpjes bij elke opdracht, een persoonlijkheidstest (Disc) en 2 1-op-1 gesprekken van een uur.

Voordat jouw individuele studiekeuzebegeleiding met Talenttour start, hebben we altijd eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Daarin bekijken we wat je precies nodig hebt en beantwoord ik jullie vragen… Ik nodig je graag uit en denk mee wat jij nodig hebt om de juiste studiekeuze te maken.

Heb je interesse? Stuur me dan een mailtje of bel me op. Dan gaan we zo snel mogelijk aan de slag.

Neem contact met mij op via:
Mail: marieke@talenttour.nl (ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op om een gesprek in te plannen)
Telefoonnummer: 06-3033 7725

Wil je eerst nog iets vragen of heb je meer informatie nodig? Stuur ons dan een e-mail.

* =verplicht veld


Talenttour groepstraining Individuele begeleiding