Studiekeuze coach worden

Wij zoeken studiekeuze coaches!

 • Werk jij op het gebied van studie- en loopbaankeuzes en ben je het zat om alleen te werken?
 • Werk je in het onderwijs en wil je nog meer van betekenis zijn voor leerlingen?
 • Zoek je een mooi concept om mee aan de slag te gaan?
 • Vind je het spannend of lukt het niet om als eenpitter door het leven te gaan?
 • Zou je graag willen samenwerken met een fijne groep mensen?
 • Ben je op zoek naar een uniek en bewezen programma?

Vanwege uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar bevlogen mensen die met het prachtige Talenttour programma jongeren in heel Nederland helpen mooie stappen richting hun toekomst te zetten. Coaches die ook zelf willen groeien en leren van elkaar. Die anderen in beweging willen en kunnen zetten op weg naar een mooie toekomst.

Mijn visie is dat een jongere eerst moet ontdekken wie hij/zij als persoon is. En dat we vanuit daar gaan onderzoeken welke opleidingen hierbij passen.Marieke van de Weg

Talenttour groepscoaching_2 rz

Bij Talenttour geloven we niet in beroepskeuze testen. Onze filosofie is dat je eerst jezelf goed moet kennen om een goede keuze voor een studie te kunnen maken. Dat bereiken we door, individueel of in een groep, aan de slag te gaan met het programma van Talenttour. De opdrachten richten zich op wie iemand is, wat zijn/haar kwaliteiten, passies en talenten zijn. Wat zijn je waarden? Door wie/wat wordt je geïnspireerd? Daarbij zetten we ons eigen netwerk en dat van de jongeren in om een zo compleet mogelijk beeld te krijgen van wat bij de jongere past en wat de studie- en banenmarkt te bieden heeft.

Als Talenttour-coach begeleid je jongeren die binnen jouw regio woonachtig zijn en heb je een netwerk van collega’s die met hetzelfde programma werken en die je, waar nodig, om hulp kunt vragen.

Herken jij jezelf hierin?

 • Je hebt in je loopbaan ruime ervaring opgedaan in de richting van loopbaan-/ studiekeuzecoach. Bijvoorbeeld als docent LOB, decaan of loopbaancoach
 • Je bent zelfstandig ondernemer of je wilt dit worden
 • Je houdt ervan mensen te helpen meer zelfinzicht te krijgen
 • Je bent toekomstgericht
 • Je bent bijvoorbeeld al studiekeuzebegeleider/decaan/HR-er of loopbaancoach
 • Je kunt in gesprek de diepte in (zonder dat het opvalt en therapeutisch lijkt)

Dan zijn we misschien wel op zoek naar jou, want….

Wij zijn op zoek naar studiekeuze coaches

Wat wij bieden

Wij bieden het eerste jaar een zesdaagse training tot Talenttour-coach. Je kunt dan zelfstandig de regio waar jij werkt bedienen onder de vlag van Talenttour. Ook kun je rekenen op een team van gemotiveerde en bevlogen mede-coaches, die van en met elkaar willen blijven leren.

We organiseren diverse deskundigheidsbevorderingsdagen per jaar, waar we met elkaar diverse thema’s behandelen.
Je krijgt visitekaartjes, flyers, briefpapier en overige benodigdheden conform de professionele huisstijl van Talenttour en de nodige ondersteuning in marketing.

Talenttour presentatie

Kosten

Je investering om gecertificeerd Talenttour coach te worden is €250,- per maand. Hierin zitten alle bovenstaande diensten en materialen inbegrepen. We gaan afspraken altijd aan voor een heel jaar.

In een programma van 6 dagen leer je alle ins en outs om op een succesvolle manier gecertificeerd Talenttour coach te worden.

 • 1 februari 2019: Voorstellen + start Talenttour Methode
 • 8 februari 2019: Talenttour methode deel 2
 • 15 februari 2019: Talenttour methode deel 3
 • 8 maart 2019: Opleidingen ontdekken
 • 15 maart 2019: Marketing Talenttour
 • 22 maart 2019: Presentatie coaches + certificering

Tijdens deze opleidingsdagen start er een uitgebreide Facebookcampagne om te zorgen dat je zo snel mogelijk met Talenttour klanten aan de slag kunt.

Daarnaast zijn er vanaf het tweede jaar diverse professionaliseringsdagen. Dit zijn dagen waarin we als team aan de slag gaan onszelf te verbeteren. De onderwerpen van die dagen bepalen we in overleg. De onderwerpen kunnen te maken hebben met het inhoudelijke deel van Talenttour, maar ook met het bedrijfsmatige deel.

Extra’s

Maandelijks gaan we met elkaar aan de slag met het Talenttour Stappenplan. Hiermee maak je de juiste stappen om zichtbaar te worden in jouw regio. Deze bijeenkomsten kunnen ook worden gebruikt voor intervisie. Deelname is vrijwillig.

Ook hebben we een WhatsApp-groep waar we met elkaar op een snelle manier in contact kunnen komen. Zo is er altijd wel iemand beschikbaar om een vraag of opmerking snel te beantwoorden.

Reageren

Ben je enthousiast geworden?

Vul dan het formulier in voor meer informatie!

Graag zien we een motivatie waarom Talenttour bij jou past en een cv of link naar je LinkedIn pagina.

Wie weet, tot snel!

* Verplicht veld

Acceptable file types: doc,docx,pdf,txt,gif,jpg,jpeg,png.
Maximum file size: 1mb.

Talent_coach_moodboard_1 rz